Είναι επαγγελματίες, πραγματικά με βοήθησαν με τις ιδέες και τις γνώσεις τους πολύ, τόσο κατα το σχεδιασμό όσο και κατα την κατασκευή της ιστοσελίδας μου. Αποτύπωσαν ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου. Αν θέλετε και εσείς τη δική σας πρέπει να τους ζητήσετε να σας την φτιάξουν...

Κώστας Λυκοδήμος - olivegrovestudios.gr

Όταν αποφάσισα να κατασκευάσω την ιστοσελίδα της επιχείρισής μου, απευθύνθηκα στην Simple.Dot μετά από τις εξαιρετικές συστάσεις γνωστών και φίλων. Οι συστάσεις αυτές ήταν αληθινές. Οι άνθρωποι είναι φιλικότατοι, γνωρίζουν πραγματικά τη δουλειά τους και έχουν εξαιρετικές ιδέες και τις γνώσεις να τις υλοποιούν. Η υποστήριξή τους άψογη, τόσο κατά τη διάρκεια του έργου όσο και μετά το τέλος του καθώς είναι πάντα δίπλα μου. Το εικαστικό αποτέλεσμα εξαιρετικό ενώ παραμένουμε στην πρώτη και την δεύτερη σελίδα, αναζήτησης, του google εδώ και 2 χρόνια.

Βαγγέλης Κόσιβας - kouzinakouzina.gr

Η κατασκευή της νέας μου ιστοσελίδας έγινε από την Simple.Dot. Όταν ήρθαν στο γραφείο μου και τους γνώρισα κατάλαβα ότι θα συνεργαζόμασταν, άκουγαν αυτά που ήθελα να τους πω και όπου έκριναν μου πρότειναν τις δικές τους απόψεις. Όταν δε μου έδειξαν τη δουλειά τους εντυπωσιάστηκα. Εκτός των άλλων φυσικά πρέπει να αναφέρω την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει για την προώθηση της ιστοσελίδας μου καθώς φιλοξενούμαστε εδώ και καιρό στις πρώτες σελίδες του google. Σας ευχαριστώ πολύ.

Βασίλειος Τσούτσος - vasileiostsoutsos.gr

Οι άνθρωποι της Simple.Dot είναι φιλικοί, συνεργάσιμοι και επαγγελματίες. Η συνεργασία που είχαμε μαζί τους ήταν εποικοδομητικότατη και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους ήταν αυτό που περιμέναμε. Άκουσαν αυτά που θέλαμε και έστησαν την σελίδα μας ώστε να είναι εύκολη η επέκτασή της.

Σαρλάντης Στράτος - dafcenter.gr

Συνεργαστήκαμε με την Simple.Dot ενώ είχαμε ήδη κατασκευάσει την ιστοσελίδα της εταιρείας μας προκειμένου να την προωθήσουμε στις μηχανές αναζήτησης. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό, για πάνω από δεκατέσσερις (14) λέξεις κλειδιά η ιστοσελίδα μας βγαίνει στην πρώτη σελίδα αναζήτησης της google. Σας ευχαριστούμε .

Γκέλη Ντάλα - enafsis.gr